Vaš drugi dom
CHALET **** ALPSKE SANJE

  • zima
  • poletje
REZERVACIJA

Superior Hiša Alpske sanje je le nekaj korakov oddaljena od kmetije, a njena lega nudi nepozabno intimo. Domačnost in tradicja sta pri nas na prvem mestu. Nudimo vam udobje, pričarano s kakovostnimi naravnimi materiali iz lokalnega okolja. Želimo, da se počutite, kot da ste tukaj doma, da doživite pristnost našega bivanja in prijetno spremembo.

V pritličju je velik bivalni prostor z jedilnico, kaminom in TV-jem. Prostor je povezan s kuhinjo, ki se po opremi ne razlikuje od njenih mestnih sorodnic (indukcijska plošča, pečica, hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovna pečica, rezalni stroj, multipraktik, pomivalni stroj, shramba). Velika masivna miza pa kar kliče po monopoliju v krogu družine, taroku v družbi prijateljev ali resni razpravi o prihodnosti sveta.

Veliko število ličnih oken skrbi za svetlo notranjost in kar iz počivalnikov pa si lahko privoščite razgled na neokrnjen gorski svet, razgled, ki ga je težko opisati – morate ga doživeti. Iz dnevnega prostora je prehod, ki popelje na leseno teraso, ki objema hišo tako, da se zmeraj najde prostor pod soncem ali v senci.

V prvem nadstropju so tri prikupne zakonske spalnice z dvema kopalnicama. Tudi te sobe so skrbno opremljene z izdelki iz naravnih materialov. Za nespečneže se v vsaki od spalnic za ročno izdelano leseno omarico skriva moderen TV.

Mansarda ima štiri ležišča, prisrčen igralni kotiček, igrače in je idealna za otroško družbico, ki si želi malo počitka brez staršev.

Piko na i prida razkošen in sodobno opremljen wellness za popolno intimo, za telo in duha.

Infra savna, finska savna, z zeliščnimi in svetlobnimi terapijam, masažna kad in tuš s parno savno zaokrožita popolno sprostitev. Svežino wellnessa dopolnjuje mini bar z vinsko vitrino, napolnjeno s vrhunskimi slovenskimi vini, ter prikupno ležišče.

 

 

Rezervacija:

 

Utrinki