Počitniška hiša na posestvu Ložekar

  • zima
  • poletje
REZERVACIJA

Hiša Alpske sanje je le nekaj korakov oddaljena od kmetije, a njena lega nudi popolno intimo. Tradicija in domačnost sta pri nas na prvem mestu. Nudimo vam udobje in zdravje kakovostnih naravnih materialov iz lokalnega okolja. Želimo, da se počutite kot, da ste tukaj doma, hkrati pa doživite pristnost našega bivanja in prijetno spremembo.

V pritličju je velik bivalni prostor z jedilnico, s kaminom in TV-jem. Prostor je povezan s kuhinjo, ki se po opremi ne razlikuje od njenih mestnih sorodnic (indukcijska plošča, pečica, hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovna pečica, rezalni stroj, multipraktik, pomivalni stroj,  shramba). Velika masivna miza pa kar kliče po monopoliju v krogu družine, taroku v družbi prijateljev ali resni razpravi o prihodnosti sveta.

Veliko število ličnih oken skrbi za svetlo notranjost in razgled na neokrnjen gorski svet tudi iz počivalnikov. Razgled, ki ga je težko opisati – morate ga doživeti. Iz dnevnega prostora je narejen prehod na leseno teraso, ki objema hišo tako, da se zmeraj najde prostor pod soncem ali v senci.

V prvem nadstropju so tri prikupne zakonske spalnice z dvema kopalnicama. Tudi te sobe so skrbno opremljene z izdelki iz naravnih materialov. Za nespečneže se v vsaki od spalnic za ročno izdelano leseno omarico skriva moderen TV.

Mansarda ima štiri ležišča, prisrčen igralni kotiček, igrače in je idealna za otroško družbico, ki si želi malo počitka brez staršev.

Utrinki